Logo van de Bayardine

La Bayardine

Inchecken

18 / juli

Uitchecken

20 / juli

Volwassenen

Welkom in Sarlat-la-Canéda in de Périgord Noir.La Bayardine is een huis uit de Périgord in een rustige, ongerepte omgeving.met drie gastenkamers en een onafhankelijke gemeubileerde studio, bevindt u zich in een groene omgeving in een rustgevende kalmte, omringd door dieren (reeën) of talrijke vogels die u met geluk kunt tegenkomen.

ideaal gelegen in de buurt van Sarlat, op slechts een paar minuten met de auto van het historische middeleeuwse stadscentrum, of twintig minuten voor beginnende wandelaars, geniet dit pand van een uitzonderlijke locatie, met zijn buitenterras met uitzicht op de stad, waardoor onze gasten kunnen genieten van het uitzicht op het viaduct of de kathedraal van Saint Sacerdos, bijvoorbeeld, terwijl ze genieten van hun ontbijt.

ons pand ligt aan de zuidkant van het dorp, zodat u op bepaalde tijden van het jaar geen last hebt van files in het stadscentrum. De Dordogne-vallei ligt op 10 minuten afstand, dus je kunt de mooiste plekjes in de Périgord Noir en de mooiste dorpjes van Frankrijk ontdekken zonder uren te hoeven rijden. De tuin is verdeeld in verschillende zones en biedt rust en een terras met pergola.

de privéparkeerplaats (met bewaking op afstand) en WIFI zijn gratis.

bovendien liggen bijvoorbeeld het winkelgebied (hypermarkten), het treinstation en de eerste restaurants op minder dan 10 minuten lopen van La Bayardine

Wie zijn wij?Door de motivatie van een professionele omschakeling te combineren met het idee om groener te worden om ons in te zetten voor anderen, om onze passie te leven, om te reizen door uitwisseling, leek het ons vanzelfsprekend om ons huis open te stellen voor iedereen die zich in deze kleine presentatie zal herkennen.

Tot slot hopen we jullie te mogen verwelkomen en onze favorieten en een paar tips over ons prachtige erfgoed, zowel historisch als culinair, met zoveel mogelijk van jullie te kunnen delen.

Nelly en Franck

Ontdek de Périgord Noir
De Périgord Noir ontdekken is in de eerste plaats terugkeren naar het stenen tijdperk. Deze streek, en de Vézère-vallei in het bijzonder, was een van de eerste bakermatten van de menselijke evolutie. Het was hier dat het eerste fossiel werd ontdekt dat aanleiding gaf tot de naam "Cro-Magnon". Er zijn meer dan 200 paleolithische vindplaatsen in de omgeving!


Afhankelijk van wat je wilt doen en wanneer, kun je met je gezin of vrienden alle wonderen van de Périgord ontdekken. De regio staat bekend om zijn culturele en historische schatten, maar is ook de perfecte plek voor fijnproevers.
Van de 1001 kastelen van de Périgord tot de grotten die je kunt bezoeken, het is onmogelijk om de regio te bezoeken zonder te bezwijken voor de lokale gastronomische hoogstandjes.

Prachtige landschappen, kastelen in overvloed, bezoeken aan boerderijen met wijnproeverijen, pittoreske dorpjes, prehistorische grotten, dierenparken, prachtige tuinen... La Bayardine verwelkomt u in het centrum van al deze beroemde sites, met de Dordogne-vallei en de mooiste dorpjes op slechts 10 minuten afstand, de Vézère-vallei en de prehistorische sites op 15 minuten afstand, en Lascaux op minder dan 30 minuten afstand..

Je wordt verwacht bij BayardinePension La Bayardine, Sarlat-la-Canéda, Dordogne.
Pension La Bayardine, Sarlat-la-Canéda, Dordogne.
Terras met pergola